[VIDEO] “Respect You Yana” Inilah Tindakan Yana Bila Ahli Running Man Mahu Bersalam Dengannya Dapat Pujian Ramai

0
134

Siapa yang tidak mengenali dengan Yana Samsudin, pelakon dan pengacara ini telah berkahwin dengan Fadzil Zahari dan dikurniakan seorang anak.

Perubahan bertudung yang dilakukan oleh Yana Samsudin membuatkan ramai memujinya dan kali ini sekali lagi Yana menerima kata tahniah dan turut ramai yang respect kepadanya.

Mana taknya, jika tindakan Yana apabila ahli running man ingin bersalam dengannya telah ditolak dengan cara yang baik oleh Yana yang dikatakan sangat bagus bagi wanita yang bertudung sepertinya.

Video yang dikongsi Yana telah mendapat perhatian ramai sehingga meraih lebih 100k tontonan daripada netizen. Malah kelihatan juga menerusi video tersebut, Yana kelihatan sangat sopan sesuai dengan kepribadiannya mungkin kerana itulah beliau dipuji ramai.

(Pukul 9am nanti saya buat Live kat FB saya ok, khas buat yang takda or tak sempat tengok TV9 ????) . Assalamualaikum salam Jumaat semua… anneyohasayo ? haaa… yana nak share yang hari Ahad ni (5 Ogos) kita akan berjumpa di Mydin USJ jam 1pm untuk #CampurCampurSiap masak live dengan yana ? haa.. kita leh share resepi acik acik bawang dengan korang… . . . Untuk esok pulak standby di Tv9 jam 9am tau, yana bersama geng abam & hakak Korea #RunningMan ( @jeeseokjin @yangse2848 @ssongjjong.ifnt @jeaworld ) akan offer korang barang-barang best & rare dari Korea? . . khas kolaborasi #SalesKingTV & @cjwowshop save no ni 1800180808 cepat, esok kalau peminat nak beli barang leh support untuk capai misi diorang kasi SOLD OUT!!! hikhik… jangan lupa k.. 2 date nih ? #TheWowShow #CjWowShop #YanaHosting #SungJong #Infinite #jisukjin #yangsechan #jea #browneyedgirls #inspirit #HidupMestiAdawow

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

Rata-rata netizen memberi komen dan ada yang mengatakan sangat respect kepada Yana kerana mengetahui batas agama kita dan turut menolak salam daripada ahli running man dengan cara baik.

Sumber : Instagram Yana Samsudin

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here