Pakai Baju Hampir Terkeluar Aset, Netizen Bandingkan Nursajat Dengan Rizulala?

0
406

Gara-gara memuat naik gambar terlalu seksi di dalam kereta di Instagram, Nursajat telah mendapat pelbagai kecaman oleh pengikutnya.

Nak buah dada yang montok???nak kulit yang licin?? Nak wajah cantik ??muka ibarat macam miss universe!!! Jom buat treatment whitening,filler nose,nak buat botulax ,nak besarkan buah dada pun boleh uols?dan nak beli lets bengkung,lets girdle dan sebagai nya.. buat treatment kecantikan putih satu badan,kuku cantik,bibir seksi,bibir pink,kulit flawless,anak rambut banyak…boleh follow ig kami @nursajatbeautician @nursajatbeautician @nursajatbeautician Business kita ini dah hampir 4 tahun tau…ternyata memang bagus???? So tunggu apa lagi uols!!! Dah cantik,baru orang pandang!!! Selagi tak pandang,kena buat lah treatment di @nursajatbeautician …… #letscantik #nursajatbeuatician #janganmengata #terbaik #perempuan #montokhabis

A post shared by NUR SAJAT 02 (@nursajat02) on

Bukan itu sahaja, pengasas produk kecantikan ini turut dibanding-bandingkan dengan seorang individu yang agak popular di Instagram iaitu Riz Ulala.

 

Walaupun dengan niat untuk mempromosikan produk kecantikannya melalui video kontroversi itu, ramai yang terkejut dan tidak sangka Sajat berani memuat naik video seperti itu di untuk tontonan umum.

Malah, ada juga yang menegur tindakan Sajat yang seperti menggalakkan orang ramai untuk bertindak sama sepertinya.

Walaubagaimanapun, mungkin tidak mahu memanjangkan cerita, Sajat telah membuat keputusan untuk menutup ruangan komen.

Buat korang yang tak tahu siapa Rizulala, sebenarnya dia pernah menjadi viral apabila orang memuji kecantikannya di sebuah kedai dobi sambil berleter tentang jantinanya.

Melalui pemerhatian MH, rata-rata netizen memberitahu Riz sering mendapat perhatian ramai kerana sikapnya yang sporting dan bersahaja.

 

Sumber: Media Hiburan

DISEDIAKAN OLEH : DIYANA