Ni betina anjing. Dia dah curi beg mak aku Kat dalam Masjid An-Nur Pusat Bandar tadi. Tolong kasi viral betina ni. Bagi dia femes sikit

0
205

Seorang pengguna Facebook yang bernama Abg Azroy memuatnaik status dan dua video berkenaan kes curi. Menurut beliau kejadian itu berlaku di Masjid An-Nur Pusat Bandar pada malam tadi. Menurut beliau lagi, pencuri wanita itu juga mencuri beg milik ibunya seperti di petik dari Facebook beliau.

Dari informasi yang diberikan oleh Imam Masjid itu, kejadian ini telah berlaku dua kali dan suspeknya adalah orang yang sama.

Beliau memohon orang ramai agar memVIRALkan wanita ini, diharapkan dengan kuasa viral, wanita ini dapat diberkas secepat mungkin.

Kelihatan suspek yang berbaju hitam sedang memerhati keadaan

Suspek sedang memilih beg mangsanya

Suspek sedang membawa keluar beg mangsa

Kelihatan suspek keluar dari masjid dengan membawa beg mangsa bersama

Status Pengguna Akaun Facebook yang memuatnaik video bersama dengan caption berikut- “Ni betina anjing. Dia dah curi beg mak aku Kat dalam Masjid An-Nur Pusat Bandar tadi. Tolong kasi viral betina ni. Bagi dia femes sikit. Dan info dari Pak imam Masjid tu, ni kali kedua kes curi. Dan anjing yg sama jugak.”

Diharapkan pencuri ini dapat segera diberkas sebelum lebih ramai lagi menjadi mangsanya. Atau sesiapa yang membaca atau mengenali wanita pencuri ini agar dapat menghubungi pemilik akaun tersebut atau terus menghubungi pihak polis.

SUMBER : Merah Network