Menitis Air Mata Tersentuh Nasihat Tauke Jambu Sempena Raya Qurban

0
162

Tauke atau Zamratul Amri Zakaria pelawak terkenal telah mendirikan rumahtangga dengan model sambilan Nadia Mohd Affendi, 28. Kini tauke bakal bergelar bapa apabila isterinya telah hamil.

Dalam lawak tauke semalam memuat turun video nasihat sempena Raya Qurban tidak lama lagi .. apa yang disampaikan ada betulkan kerana jika tidak mampu untuk kita menyembelih haiwan qurban maka sembelihlah sifat sombong dalam diri kita dan jika tidak mampu membuat haji dan mengunjungi baitullah marilah kita kunjungi sanak saudara, sahabat handai yang sekian lama tidak berjumpa agar silaturrahim berkekalan .

Sumber : IG tauke / tribunemalaya.club

Aliff Syukri Kecam Sajat Sebab Pakai Baju Buruk Bila Dekat Negara Orang

Happy Go Lucky. Rasa ungkapan ini sesuai sangat untuk Dato Aliff Syukri. Hampir setiap hari beliau akan memuatnaik video beliau samada sendiri, bersama keluarga dan bersama Sajat. Kenapa Sajat?

Baru baru ini Aliff Syukri dikecam hebat di atas video yang dia muat naik ketika memarahi anak dia sebab anak dia tuang clorox ke atas pokok kesayangan Dato Aliff Syukri dan pokok pokok itu mati.

Disebabkan di dalam video itu dia cuba memukul anaknya mengunakan penyodok sampah, ramai netizen yang menyifatkan Dato Aliff Syukri seorang ayah yang tidak boleh bertoleransi hanya sebab pokok.

Tetapi bagi siapa yang mengikuti kehidupan Aliff Syukri pasti semua tahu bahawa dia seorang ayah yang baik dan dia tidak akan buat begitu.

Lagi 1 tular di media sosial adalah dia merakamkan single terbaru beliau dengan berduet bersama Sajat dan seorang selebriti indonesia bernama Lucinta Luna, Ini pun menjadi bualan hangat terutama di negara Indonesia sebab Aliff Syukri mengambil Lucinta Luna sebagai pasangan duet.

Anak Anak Selekeh Bini Pakai Seluar Aliff Syukri?

Dalam video terbaru Aliff Syukri dia mengatakan betapa selekehnya anak anak dia dan isteri beliau Datin Shahida pakai seluar Aliff sendiri. Ini ketika mereka semua berada di Singapura sempena Expo. Rupanya video ini adalah ketika mereka ingin turun ke sarapan. Memang sweet habis keluarga dato, nampak muka anak anak beliau masih mengantuk.

SAJAT PAKAI BAJU APA?

Bukan senang nak tengok Sajat pakai baju biasa dan kali ini Aliff Syukri tunjuk siap kecam lagi kata Sajat tak malu pakai baju begitu di Singapura. Hehehe! Mari layan video di bawah ..

SUMBER : Express Viral