GAMBAR] ‘Comel Sangat La Korang!’ – Peminat Teruja Lihat Gambar Post Wedding Shila Amzah

0
400

Penyanyi popular, Shila Amzah baru sahaja bergelar isteri pada 19 April yang lalu. Tahniah DY ucapkan buat Shila dan suami tercinta.

Menerusi perkongsian Shila di Instagram baru-baru ini, dia ada berkongsi beberapa keping gambar ‘post wedding’.

Tak dapat dinafikan gambar-gambar yang dikongsikan oleh Shila ini sangat sweet dan comel.

Ok DY tahu ramai yang dah tak sabar nak tengok gambar post wedding penyanyi popular ini kan? Jom kami kongsikan dengan korang.

Rata-rata peminat juga turut teruja dengan gambar yang dikongsikan oleh penyanyi pujaan mereka ini.

glamchantek.co: Comellll sangattttt

mambai_: @oh.hza tgk ni cute gile 

sabrynaritory: sporting nyaaa suami kak shila!!! nak jugaaa nati mcm ni

putehcookies: Comey sangat la korang!!!!!

bougasbeauty_rabie: serius smart sngt gmbr nie smua 

Apapun, DY doakan agar masjid yang dibina oleh Shila dan suaminya berkekalan hingga ke syurga dan bahagia sentiasa.

Sumber: Instagram Shila Amzah

DISEDIAKAN OLEH : DIYANA